دى سـلطــه تــونــه المـــانـــيـــه انا جربتها وعجبتنى
بس حاولوا تعملوا على مقدرا شخص واحد يعنى تجربه
يختلف ذوق اى وحده عن التانيه
المقادير:
200 جرام تونه-
200 جرام رز طويل-
1/8 قشطه و 4 بيضات مسلوقين-
4 معالق عصير لمون -
2 معلقه زيت زيتون-
خوختان بيضاوتان-
نصف قرن فلفله خضراء ونصف فلفه سمراء-
واحد كرفس-
50 جرام زيتون اسود-
1 معلقه طعام مسترده-
واحد ونصف فلفل حلو-
ملح وفلفل.
الطريقة:
ماء بالملح ثم عليه معلقه طعام فلفل ثم تطبخ اضف اليه الرز ثم اطبخه 18 دقيقه ، اخرجه ثم صفيه
سمك التونه اخرجه و قطعه الي قطع صغيره
ضع الخوخ قليلا في ماء ساخن، ازيل سطحها و طقعها قطع صغيره و قطعه كرفس نظفها و قطعها
الرز مع الماء البارد يغسل يصفي جيدا ثم ضعه في حله ثم اضف زيت زيتون وقرن الفلفل ثم الكرفس ثم الخوخ ثم التونه يوضع فوقها
القشطه مع المسترده و عصير لمون وملح وفلفل و اعشاب السلطه و الفلفل يخلطوا
بيضتان يقطعان ثم يوضعوا تحت الارز
قبل التناول ضعه علي السلطه و الزيتون
فى ناس مبتحبش الفاكهه فى السلطه ممكن تستغنى عن الخوختان
يعنى الطبخ دا ذوق حاولى تزودى حاجات من عندك
ممكن بوجه نظرك تبقى حلوه واكيد هتعجب اللى هيدقوه
بس حاولوا تعملوا على مقدرا شخص واحد يعنى تجربه
يختلف ذوق اى وحده عن التانيه
المقادير:
200 جرام تونه-
200 جرام رز طويل-
1/8 قشطه و 4 بيضات مسلوقين-
4 معالق عصير لمون -
2 معلقه زيت زيتون-
خوختان بيضاوتان-
نصف قرن فلفله خضراء ونصف فلفه سمراء-
واحد كرفس-
50 جرام زيتون اسود-
1 معلقه طعام مسترده-
واحد ونصف فلفل حلو-
ملح وفلفل.
الطريقة:
ماء بالملح ثم عليه معلقه طعام فلفل ثم تطبخ اضف اليه الرز ثم اطبخه 18 دقيقه ، اخرجه ثم صفيه
سمك التونه اخرجه و قطعه الي قطع صغيره
ضع الخوخ قليلا في ماء ساخن، ازيل سطحها و طقعها قطع صغيره و قطعه كرفس نظفها و قطعها
الرز مع الماء البارد يغسل يصفي جيدا ثم ضعه في حله ثم اضف زيت زيتون وقرن الفلفل ثم الكرفس ثم الخوخ ثم التونه يوضع فوقها
القشطه مع المسترده و عصير لمون وملح وفلفل و اعشاب السلطه و الفلفل يخلطوا
بيضتان يقطعان ثم يوضعوا تحت الارز
قبل التناول ضعه علي السلطه و الزيتون
فى ناس مبتحبش الفاكهه فى السلطه ممكن تستغنى عن الخوختان
يعنى الطبخ دا ذوق حاولى تزودى حاجات من عندك
ممكن بوجه نظرك تبقى حلوه واكيد هتعجب اللى هيدقوه